ingen rubrik ..

Tjohej !
Idag äre onsdag ;) <3
jag kan berätta lite om helgen o sånt ..
Fredags : Bråka mäe felix :'( sjukt jobbigt var det så jag deppa o grina sjukt mycket  .. och jag ville fan ta livet av mej  ..
Lördags : hade inte sovit på hela natten för jag låg o oroa mej o grina , sen lite senare åkte jag o familjen till vänersborg o bada, fast jag var ändå ledsen..
Söndags: hade inte sovit på hela natten igen, sen så ville elin att jag o felix skulle prta , så jag åkte till munkedal o vänta på elin  , sen gick jag o elin och åt pizza ,  sen så skicka hon ner felix, så jag o felix ordnade upp allt som hade hänt ..
Måndags : Jag var fortfarande deppig över allt som hade hänt , och det var en seg dag ..
Tisdags : Då vare prov o jag kunde fan ingenting ! sen hela den dagen var fan seg !!
idag :äe sjuk .. och lyssnar på musik och deppar -.-"

i helgen kommer moa .. ( mitt systersbarn)
Vettefan va vi ska göra men jag kan la dra mä henne te mukedal o dampa där ^^ ! <3
men nu blire film !
Pusshej ! <3
/ J


seg vecka !

Tjohej !
kanske kan berätta lite om veckan ..
Måndags va dt som vanligt en tråkig dag .. o sjukt deppig var jag iaf ..
tisdag hade jumpa o spelade sumoboll SJUKT RÅKIGT !  en var den dagen typ seg !
Onsdag fick reda på svenska proven o jag fick G!!!! jag blev as nöjd :D haha ;D <3 sen blev dt att följa mä felix hem :D jag tror dt var i onsdags iaf ;D
Torsdag seeeeeeeeeeeeeeeeg dag .. allt varfan piss ..
idag som vanligt ännu en seg dag , jag pluggade på våran ¨håltimma ;o lixsom kors i taket ! men jag vill helt seriöst få G i so ! fast jag kommer ALDRIG få dt -.-" ;D <3 men ajja men kan väl plugga i helgen o se för man har ju prov på tisdag (Y)


Fyfan :'/

Fitt liv ..

hejsan, en vanlige cepe torsdag idga då -.-" , bara fredag kvar så äre helg wiie -.-" .
har inte bloggat på länge eftersom jag har inte haft tid, sry för dt ;) <3
Som vanligt så mår jag sket dåligt... blir fan värre o värre för varje dag ...
allt äe fan skit.. allt går åt helvete bara jag rör ett finger .. asså seriöst jag orkar fan inte mera .. allt äe så jävla jobbigt ååh jag hatar mitt liv :/ !
aja , orka inte skriva mer .. o inte leva heller..
men a vi hörs ,
puss !
/ J

äntligen fredag !

hejsan , idag äe dt ÄNTLIGEN fredag ^^ så jvla skänt , har typ bara några cepe lektioner sen slutar vi GÖTTICH!,
först blir dt skola sen vettefan vad jag ska hitta på ^^
men jag skriver inte så mycket idag för jag hinner inte, ska sminka mej !
skriver mera sen !
Puss
/ J


Torsdag !

Hejsan !
Sry jag har inte skrivit på länge nu eller ja typ i förrgår.. men jag kan typ berätta om dom underbara dagarna med dom bästa personerna !

Tisdag: som vanligt vakndae av väcka klockan .. Skola -.-" sjukt tråkigt men dt var kul ändå för jag o elin dampa loss, jag skulle följa mäe henne hem , men hon skulle på konfa och jag orkade inte sitta o lyssna på dom x), så jag var uppe mä dagiset;) Sen smsa elin mej o sa att dom var klara så kom hon upp o greja med mej x) .. Sen gick vi ner då hade alla gått .Hennes pappa skulle hämta oss ;) .. Så vi väntade på han inne i kuddrummet , så vi satt eller låg o snacka om allt .. Sen hörde vi att ngn kom så kom han in i kuddrummet då vare hennes pappa :D han äe sjukt rolig asså:)  aja men iaf.. Då åkte vi hem till elin , gick upp te hennes rum o satt vid datan i några minuter ... sen ville vi baka chokladkaka, o jag ÄLSKAR choklad.. hahah när smeten var klar så stoppa jag i hela handen i smeten x) , dt var gött;D ,men sen så hälde hon smeten i någon jävla form :).. Vi hade haft mjöl krig o sånt , så vi såg ganska vackra ut x) Sen väntade vi på att den skulle bli klar så vi pluggade lite, men det gick inte så bra ! ;D kunde typ ingenting :O ! men aja, sen så ringde thorsen Typ vd 11 eller ngt x) så
satt vi i köket o snacka mä han eller ja elin gjorde för jag sov på köksbordet;P.. sen var vi sjukt trötta så vi gick o la oss efter vi hade snackat :D
Onsdag : Vi vaknade av väcka klockan  .. Vi hade ställt den på 8:30, För vi skulle vara mä felix o richard;).. Så vi var ganska trötta när den ringde.. men vi gick ner o åt frukkost Sen gjorde oss iordning o gick upp typ vid 10 te bussen.. och när bussen kom så stanna den inte så vi skrek o hållde på , Så stanna den ganska nära kanten av vägen så vi gick o stora höga snö högar x) , så vi blev ganska smutisga o blöta , inte bra, men sen så gick vi av vid stationen o dampa loss i centrum :D Så träffa Vi elins mamma vid ica eller ngt :) så elin fjäskade te sig en 50 lapp så vi köpte två choklad kakor o en dricka ;) .. sen så skulle vi gå te stationen o vänta på felix o richard.. så var dom redan där, Så vi gick typ hem te richard efter en halvtimme elelr ngt:) så vi såg på film o sånt .. sen prata vi lite o sen Gick jag o felix ut för dt var en sak som dom skulle göra hade jag bestämmt, sen så sa dom att vi kunde komma in igen men vi ville inte så dom kom ut istället:) så Typ gick richard till felix , så elin gick till mej så fråga jag en sak o då sa hon ja då började jag skrika som faen ! :D o var as glad :) .. men aja sen gick vi in så ringde elins pappa vid halv 4 elelr ngt, så var hon tvungen o åka hem -.-"  och jag åkte hem vid 7 eller ngt:).. men dt var sjukt tråkigt utan elin  Och den dagen äe nog den bästa dagen , för elin o richard äe tillsammans nu :) ! Så sjukt kul asså !
aja dt var om dom dagarna mä elin o sen elin richard o felix ! :D


men idag äre prov i svenska o jag kan fan ingenting!
men nu ska jag sminka mej o göra mej iording !
Puss
/ J


ingen rubrik !

Hejsan (a)
Idag är dt  måndag, en vanlig cepe tråkig måndag..
lektionerna idag var väl sådär ..
Mår bara sämre o sämre för varje dag -.-" , i morron ska man kanske mä elin hem och dampa loss o typ plugga lite på svenska , har svenska prov på torsdag, dt känns ju sådär ! -.-"
På onsdag blir det säkert att vara mäe Elin ,richard o felix ;), HM  vad fan ska man hitta på då da :D ! aja vi löser säkert dt :D men aja ... jusst nu sitter jag o kollar igenom bilder, o lyssnar på musik o chattar mä min sötnos elin ;D <3 men jag skriver mera i morron !
Puss
/ Jasse


pppaattttii!

hejsanYES nu blire att vara mä patti:D , vi kommer äskert ta en jävla massa kort o dampa loss :D , jag kommer krama sönder henne för dt var sjukt länge sen jag träffa henne :O eller ja dt var sjuk länge sen jag var mä henne ;D ! jag skriver mer om dagen senare !
puss !
/ jasmine




den låten äe så jävla bra, o den stämmer på dej din jävla fitta !
( en sjukt falsk vän)

Hellu :)

Hejsan ,
dt var ett tag sen nu ! har typ haft en liten pause :D , men aja iaf, har vart o på pingis idag feddt kul asså:O
just nu sitter jag o lyssnar på musik o camar mä några :D o tråkar ;o
för alla äe typ på läger mä komfa :O sjukt tråkigt asså !
jag mår prima nu :d , jag deppar inte alls längre dt går framåt .. jag skiter i vad alla tycker om mej ;)
men nu ska jags e film
pussss !
/ jasmine


MEN FFS

Hellu,
Asså dt känns så sjukt, Du äe min vän o försöker stöta på min kille,jkag äe jävligt förbannad på dej just nu din fitta ! JAG HATAR DEJ ! du ska ALLTID försöka ta mina killar ! du vill alltid förstöra för mej, men dt äe ju så, jag har ju dt bättre än dej, jag vet vad ÄKTA kärlek äe , du går la fan runt o knulla mä allt o alla eller ngt eller ;s,du äe så jävla falsk , dra åt helvete, du klagar på vilka jag blir vän mä ,HERREGUD ,jag får väl bli vän mä vem fan jag vill eller, dt äe fan inte ditt problem ditt lilla cepe barn, SKABBFITTA dra åt helvete !



Natacha ! :D

heejjj !
idag har man ju vart mä natacha !
dagen har sätt ut såhär:
Försov mej :D te halv 8 när bussen kom kvart i 8 så jag hann aldrig göra mej iordning !
o vi hade prov idag -.-"
Sn så slutade jag 13:20 , så jag fick vänta på natacha  (A) , sen tog vi bussen hem te henne, sen var vi typ ute o cpa,sen så såg vi felix o dom , så jag var lite blyg (a) , så jag typ gick iväg , se så hitta dom oss ;s , sen så var han tvungen o gå o jag mä , så vi typ gav varandra en kram i gick , sen så gick jag o natacha hem till henne o åt , o sen satt vid data, sen var jag tvungen och gå för jag skulle hem , jag skulle gå te pingisen , för robin o en annan väntade på mej där, sen så åkte vi te traden o jag köpte choklad (a) ! Sen så gick jag in o duscha ;d, och nu sitter jag här o skriver o lyssnar på ngn jävla konstig låt :)
men nu orkar jag nt skriva mer !
Pusshej !
/ Jasmine
Btw, älskar dej Felix :$<3


....

Hejj..
Yeess,då har man klippt sig ;)
först så var dt lite pinsamt, men aja ! :D
Just nu sitter jag o glor på en film :)
sket bra är den :)
i morron blire hem te felix efter skolan (Y) !
Mys mys :D ! <3
e på väldigt dåligt humör idag ;o ;)
Fuckingcpdamp :O !
men orka skriva mer !
aja! Puss
/jasmine


Klippning!

Hejsan !
Idag äre måndag ,dt vill säga Skola idag då -.-"
Lovet har ju förfan gått så jävla snabbt ;s!
jaja iaf, idag ska man ju klippa sig efter skolan :),göttich !
IDag mår jag la bättre , ;o!
Asså jag hatar den där jävla kuk skolan ;o!
så jävla tråkigt !
Fast jag får ju träffa vännerna !
men ÄNDÅ !
aja ska göra  mej i ordning nu !
pusshej !
btw, älskar dej felix !
/ jasmine


RSS 2.0