detta året skulle ju vara bra!

detta året började inte bra, jag hatar detta, alltid jag alltid vi... varför ska vii alltid råka ut för saker hela tiden? vi har inte gjort er ngt dumt! ingen av oss förtjänar detta :'( jag håller tummarna! jag älskar dig! allting kommer gå bra du är stark ! <3

2/12-11 <3

Hejsan! ;)
ja jag har inte skrivit på länge men har varit lite fullt upp..
ja nu som alla vet så är de slut mellan mig o martin men vi är ju fortfarande vänner, vi båda har en ny han har flickvän o jag pojkvän! Stefan havlorsen heter mitt hjärta!
____________________________________________________

Stefan Halvorsen
Jag är så tacksam för att du har funnits här för mig jag är så jävla glad att de blev vi, jag kom ihåg första gången vi träffades jag kom ihåg vårat första sms :) mina känslor går verkligen inte beskriva älskling jag lovar jag älskar dig så! Du får mig att känna mig synlig du får mig att känna mig trygg! Du har gjort mig till en helt annan människa! Stefan jag älskar dig och jag lovar de! 2/12-11 då blev de vi de va den dagen jag insåg att du va den rätta, du tar hand om mig, du kköper saker t mig, jag är inte van med de o de är drf jag blir sur när du gör sånt, men du accepterar de du accepterar mig! jag är så jävla gla att jag hitta dig eller rättare sagt att vi hitta varandra jag hoppas att du föralltid kommer stanna hos mig o aldrig lämna mig! Du är mitt allt, jag älskar dig så otroligt jävla mycket gubben jag lovar o svär jag ljuger inte, jag kan vara mig själv jag behöver inte sminka mig varje gång för du berättar för mig 24/7 att jag är fin o att du älskar mig, dina ord gör så jag blir tårögd, dina kyssar gör så tiden stannar, du är killen jag SKA dela mitt liv med! jag älskar dig stefan halvorsen!
Stefan Halvorsen så stavas kärlek !<3

RSS 2.0