.

kan du bara inte inse jag blir fan sårad,jag tvivlar mer å mer för varje dag för att du inte visar känslor du fattar inte hur de känns,tänk om jag gick runt å kalla dej saker å dissa dej typ 24/7 å aldrig visa känslor hur skulle du känna? antagligen så börjar du visa känslor å berätta sanningen eller så kan du inte vara vi två putte du måste fatta de,detta funkar inte,jag älskar dej å de kommer jag alltid göra mej nu beror allt på dej om du visar känslor så har du mej kvar eller om du ska fortsätta att vara så här så kan du glömma mej förlåt hjärtat men det funkar ju inte,när jag försöker prata med dej så får jag som svar , mmh,a allt de där du måste börja visa lite mer känslor du vet att du är hela min värld du är mitt allt, men jag har också känslor om du börjar öppna dej mer så ska jag sluta vara så svartsjuk å inte tvivla på allt.vi skulle förlova oss o skit? vad hände med de? de kommer inte hända right? putte jag vill ha ett rakt å ärligt svar de är de ända jag begär,jag kommer inte vara den lyckligaste människan på jorden om de tar slut mellan oss men jag ska gå vidare men jag kanske inte alltid kommer vara så glad men du ska veta att jag alltid kommer att älska dej å du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta å jag menar de,gubben jag älskar dej kan du inse de nu! jag gör allt för att vårat förhållande ska funka men du måste också hjälpa till. de känns som att när du har tråkigt eller ngt så är de bara då jag duger för dej för annars brukar du sitta här eller se tv eller ngt annat å de är sjukt tråkigt jag har sagt 1000 ggr om vi kan ha en kväll tsm men den blir ju aldrig av,du slipper mej nu i nån vecka eller så de är bäst de men om de inte funkar så måste du berätta för mej som gör så vi bråkar hela tiden eller ngt..bättre att tala sanningen än att ljuga för sanningen kommer alltid fram!jag älskar dej putte . om du harfattat så vill jag ha ett seriöst förhållande,om du leker med mina känslor så kan du lägga av nu direkt eller glömma mej helt för jag har blivit sårad för många ggr å jag vill inte bli de igen.om du inte vill ha mej så kom å säg de nu direkt för jag tänker inte slösa tid på ngn som inte älskar mej de fattar du la själv,jag älskar dej jag hoppas att du har förståt de nu å putte jag menar de verkligen!
/ J


.

jag passar inte in här!

fan !

tjjo..
fyfan för de här jag orkar seriöst inte mera jag klarar inte av mer skit jag SVÄR på mitt egna liiiv att jag inte tänker stanna kvar här vad fan gör jag för nytta,fyfan för mitt liv å mej jag ORKAR inte!

tjoobbrre

hejsan ! 
idag så flyttar man ner puttes möbler å flyttar upp sassas å flyttar in nickes i peters rum för peter har flyttat så dom ska få varsitt rum nu så a, fast STACKARS putte (A) jag ska dela rum med han :) så gåre  haha men aja kan ej sitta här måste hjälpa dom :s :D 
byyyyyee motherfuckers !
pusshej
/ J :***

hahah :)

Tjoo alla glada folk :)
sry har inte skrivit på ett tag men som sagt finns viktigare saker än datan :)
ni kan la typ säga kors eller ngt för jag sitter fan inte lika mycket längre :), aja nu har putte fyllt 18 Stor pöjk nu vettu :D aja han fick ett stort kort av mej å ett halsband :) Hoppas han blev nöjd allt är okej med mej iaf, fredan va la okej :) just nu så städar putte å nicke :o För dom ska byta rum nu för peter har flyttat å sånt så putte packar sina saker å nicke städar sitt rum ;) å jag sitter här å grejar hehe, saknar min elin :(Hoppas hon kommer hit snart aja nu ska jag lyssna på musik å dricka cola å kolla på när dom städar (Y)
Pusshej!
/ J :*

RSS 2.0