mys på hög nivå ! :D

heeeej !
nu blir de mys på hög nivå med dom bästa ! får göra ngt annat så jag kan komma på andra tankar ! så sjukt glad att jag har mina underbara vänner å min sjukt underbara kille <3
/J

..!

hellu.
jag var den tjejen som alltid kämpa som alltoid bet ihop som alltid sket i vad alla sa nu är jag den tjejen som ligger på marken och blir sparkad den tjejen somaldrig kommer komma till toppen igen marken har rasat under mina fötter.. jag orkar inte kämpa jag orkar inte tro längre .. för vissa har bevisat att dom kan trycka ner mig jag orkar inte ta emot mer skit jag orkar inte seriöst !

typ fml ?

åt heeeeelvte med skiten -.-" fan trött på allt som är ! vadfan gör man än bara fel ? jag orkar fan inte ! skiter i vad alla säger nu! jag tänker inte jag tänker verkligen inte ! seriöst jag kan bara säga HEJ så är de bara fel ! jag kan säga HEJDÅ så är allting åt helvete snälla bara låt mig försvinna skiter i allt just nu typ flm ??

ja typ så ja ..

Livet..!
varje gång man ska göra ngt så blir de alltid fel varje jävla gång man säger ngt så blir de fel ? trött på det nu.. förlorar vänner hit o dit för att jag är ärlig men vad fan ska man ljuga hela jävla tiden? Trött på fan allting just nu!vad fan ska man göra för att de ska bli rätt ?  ja jag har de jävligt svårt just nu o nej jag sitter inte o skriver bara för att jag sitter o skriver för att de här är de ända sättet jag kan få ut allting.. Jag vill kunna göra ngt rätt någon gång men de gör jag då fan inte.. så fooort man inte hör av sig blir de ett jävla bråk.. jag har inte tid med bråk jag ska fan radera alla jävla falska vänner nu  orkar fan inte förlåta alla hela tiden! orkar inte bli behandlad som skit! Tröött påå er jävla äckliga idioter bara låt mig vara! .. jag kan vara en idiot ibland men de kan väl alla vara ? visst jag kanske överdriver men vem fan brukar inte göra de när man är rädd om ngt man inte vill förlora ? jag hatar egentligen mig själv just nu.. jag förstör typ ALLTING hela tiden.. börjar alltid varenda bråk o får en person som betyder allt för mig på väldigt dåligt humör o får hon/han att må dåligt! ÅÅÅH typ fml ?
a de va de hej !

/ J

typ fml ?

Tjohej !
som sagt så har inte jag haft orken t att skriva här men har typ inte haft tid om man säger så kan säga lite kort.. bråk hit o dit svartsjuka hit o dit ganska trött på de med !


RSS 2.0